Dezvoltăm conținut video pentru website-uri, YouTube, rețele de socializare. De ce este important să puneți accent pe conținut video? Aproape 80% dintre utilizatorii Twitter urmăresc conținut video pe platformă. Oamenii din întreaga lume petrec peste 500 de milioane de ore vizionând videoclipuri pe YouTube. În fiecare zi, aproximativ 10 miliarde de videoclipuri sunt vizionate de utilizatori pe Snapchat. 92% dintre utilizatorii de telefonie mobilă se implică activ în partajarea videoclipurilor cu alții.
87% dintre comercianții online folosesc puterea conținutului video.

Să continuăm? Am mai putea spune că la nivel global, aproximativ 50% dintre profesioniștii în marketing consideră că conținutul video reprezintă cel mai bun instrument de promovare. Videoclipurile postate pe rețelele de socializare creează până la 1200 % mai multe acțiuni decât conținutul de imagine și text. Peste 60% dintre consumatori fac achiziții după vizionarea unei prezentări video a produsului de care sunt interesați.

Prin urmare, dacă doriți să vă puneți în valoare produsul sau serviciile, puneți accent pe dezvoltare de conținut video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *