Optimizare SEO 2019

Ai un website pe care ai încercat să-l promovezi și cu toate acestea nu se află în topul rezultatelor pe motoarele de căutare? Site-urile concurente ocupă poziții mai bune în rezultatele căutărilor pe Google după anumiți termeni cheie și au o mai mare vizibilitate online? Te ajutăm să-ți impui pagina web de prezentare în mediul virtual, iar potențialii tăi clienți să te descopere mult mai ușor pe Google. Oferim servicii de optimizare SEO, înscriere pe platforme dedicate SEO, implementăm Google Analitycs pentru rapoarte detaliate de trafic în site, configurăm diverse instrumente SEO de ajutor în testarea și monitorizarea site-ului. Asigurăm audit tehnic SEO, testăm performanțele site-ului, verificăm și corectăm eventuale erori. Punem la dispoziție o analiză a concurenței, stabilim o audiență targetată și cuvinte cheie relevante pentru publicul țintă, punem la dispoziție rapoarte privind poziția site-ului pe motoarele de căutare în funcție de termenii cheie stabiliți. Asigurăm de asemenea optimizare on page și off page, identificăm noi oportunități și urmărim atingerea unor obiective stabilite precum:

  • îmbunătățirea performanțelor site-ului;
  • poziționarea site-ului pe prima pagină a motoarelor de căutare în funcție de termenii cheie relevanți selectați pentru publicul țintă;
  • trafic mărit în site și creșterea volumului de trafic relevant și targetat în site, trafic convertit în clienți;
  • o bună vizibilitate a site-ului pe motoarele de căutare și evidențierea în raport cu concurența;
  • creșterea accesibilității paginilor pentru vizitatori și pentru roboții motoarelor de căutare;

De asemenea, te putem ajută să dezvolți un conținut de calitate a paginii web astfel încât vizitatorii să revină frecvent în site. Contactează-ne pentru o discuție și vom stabili împreună modalitatea în care website-ul companiei tale poate deveni vizibil în primele rezultate afișate pe Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *