Soluții de marketing în criză

Soluții există.

Ai fost luat pe nepregătite de această perioadă de criză? Se mai întâmplă.
Evită să pui „lacătul pe ușă” cu soluții de marketing potrivite pentru a rămâne activ și vizibil pentru clienții tăi!

Care este mesajul pe care-l comunică brandul tău în aceste zile?
Cea mai mare greșeală pe care ai putea să o faci, ar fi să oprești comunicarea cu publicul tău. Transmite un mesaj de încredere în brandul, produsul sau serviciile tale printr-un clip video personalizat. Poți prin mesaje video care oferă instrucțiuni privind siguranța clienților tăi. Urmărește clipul video pe care echip@ Pr Plus Media Services l-a realizat pentru una dintre cele mai importante companii de transport din România. Conținutul video se află printre cele mai implementate soluții de marketing în această perioadă de criză.

Unde te pot găsi clienții tăi?
Dezvoltă noi canale de comunicare online cu clienții care acum nu îți mai pot trece pragul (fizic). Dacă nu ai fost prezent până acum pe Facebook, pe YouTube, pe Instagram, e timpul să folosești aceste rețele pentru a interacționa cu publicul tău. Dezvoltă un website sau un blog prin intermediul căruia să ții legătura cu clienții, încercând să găsești soluții pentru nevoile lor.

Cum menții fluxul de activitate?
Chiar dacă trebuie să iei anumite măsuri în contextul crizei generate de #covid_19, nu înseamnă că nu poți găsi soluții pentru a nu întrerupe complet fluxul de activitate care să îți genereze în continuare venituri.
Facilitează procesul de achiziție pentru clienții online. Volumul de vânzări va crește considerabil dacă oferi o experiență favorabilă prin intermediul unui #magazinvirtual.

Soluții există. Suntem aici să lucrăm împreună cu tine, să identificăm cele mai bune soluții de marketing care să îți aducă rezultate, creștere și continuitate.

[ninja_forms id=3]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *