Echipa noastră este formată din mai mulți profesioniști cu experiență relevantă în producție video/tv și servicii web. Ne recomandă multe proiecte realizate până în prezent atât pentru companii din România, cât și pentru colaboratori și parteneri din afara țării. Nu doar că preluăm cerințele unui client, însă pentru fiecare proiect aflat în discuție dezvoltăm o cercetare specifică de marketing pentru a aduce în atenție cele mai potrivite soluții și pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.

Indiferent unde se află compania dvs., în România sau în afara țării, vă putem oferi suport, consultanță și asistență pe toată durata proiectului. Folosim întreaga noastră experiență acumulată anterior pentru a vă crea expunerea de care aveți nevoie.

Asigurăm transmisii LIVE
pentru diverse evenimente,
(concerte, conferințe,
manifestări culturale, etc).
PR PLUS MEDIA SERVICES

Prestăm servicii de calitate, la un pret competitiv. În funcție de proiect, oferim și bonusuri, astfel încât clienții noștri să fie satisfăcuți și motivați să revină și pe alte proiecte. Avem soluții și oferte speciale pentru IMM-urile și startup-urile care au nevoie de o prezentare/promovare a produselor/serviciilor dar sunt la început și nu dispun de un buget mai mare. Dacă dețineți un IMM sau un start-up, contactați-ne și vă putem oferi soluții în baza bugetului de care dispuneți. Această ofertă este valabilă și pentru organizațiile interesate de filme de prezentare.